Om mig

Jag tycker om att göra, vill gärna ha ett projekt på gång och älskar att befinna mig i det kreativa flödet. Jag vet inte om det är en fördel eller en nackdel men jag kan bli absorberad av det mesta. När jag gör, vill jag göra mer, får nya ideer och livet känns rikt och härligt. Mellan de kreativa utbrotten vill jag ha tråkigt.
Jag tycker också om att lära mig nytt och vill gärna befinna mig i gränslandet mellan det jag klarar av och det som ligger strax utanför min förmåga.

8 reaktioner på ”Om mig

 1. Hej Magdalena! googlade lite för att se om jag kunde hitta några roliga keramikbloggar och se vad man hittar!
  Hoppas allt är bra med dig och att du hittat ett nice kreativt flöde att hänga i. Kram och god fortsättning på det nya året. Karin Mååg(student på HDK)

  Gilla

  1. Hej Karin

   Ja så mycket keramik har jag inye hunnit lägga upp på min aldelles nya blogg men jag hoppas att det skall komma. Allt är bra med mig och jag hoppas att det är det samma med dig. Jag tänker börja samla på mig intressanta keramik och konstlänkar på min blogg också, har du något att bidra med?

   Gilla

 2. Hej Magdalena!
  Vad roligt att titta på allt som du har skapat. Vilken kreativitet du har! Lycka till med photoshop också 🙂

  Gilla

 3. Hej Magdalena!
  Hittade dig när jag…(lite pinsamt men..) googlade mig själv i hemlighet! Kul. Har du sett vår nya ateljé och showroom i Bagargården? SILO. Vi har också en blogg och en sida på facebook. Den 12 nov. har Kajsa Sognell utställning hos oss. Det kommer bli jättefint och komma (förhoppningsvis massa) roliga människor vi känner! I hope!

  Gilla

 4. Hej Magdalena!
  Jag blir så imponerad och avundsjuk när jag ser dina keramikalster. Jag har inte drejat på hundra år känns det som, det var iallafall jättelängesedan.
  Just nu är det bara scrapbooking och symaskinen som gäller/marita

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s