Nästa verkstad

image

Denna vecka är verkligen full med intryck. Än så länge handlar det mest om att lära känna nya människor, platser och verkstäder.
Jag kommer ev. (om kursen blir full) att vara kursledare i keramik på Medborgarskolan och idag var det dags att lära känna även denna verkstaden och de andra lärarna på Molinsgatan. Verkstaden var välordnad och lärarna trevliga så det kommer nog att fungera bra. Jag tror att det mesta jag behöver redan finns på plats men jag skall ändå åka dit i helgen, provbränna en dekalugn, testa att arbeta lite i lokalen och i lugn och ro gå igenom vilka verktyg, leror, engober, glasyrer, färgkroppar, oxider, under och påglasyrer som finns att tillgå på kursen.
Nu sitter jag hemma i Göteborg och förbereder mig för morgondagens utflykt till Pilane och akvarellmuseet med skolan. Laura Ford är ‘min’ konstnär och även om bilderna på hennes konst fastnar lätt är det värre att komma ihåg vilka skolor hon gått på och namnen på verken.
Det känns som om det gått en hel vecka sedan jag gick en underbar morgonpromenad i strålande väder vid havet och men det var i morse innan första lektionen.

Publicerat i Okategoriserade

En reaktion på ”Nästa verkstad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s