Fredag 2014-04-18 del 2

Efter en härlig förmiddag och ett glatt återseende med 2 glas och 1 doftljus i present till den finaste, gick eftermiddagen åt till telefonstrul på Starbucks på Connaught Place.
Jag blir galen, när man inte varit uppkopplad på ett tag tar automatisk nedladdning av senaste program och annat junk fullständigt död på min telefon, som var kass redan innan, trots total rensning och ominstallation innan jag reste. Börjar nästan luta åt en Iphone nästa gång för jag tycker google+ och alla andra djävla tilläggsappar som är hopplösa att bli av med, gått överstyr.
Nåväl jag fick ge upp mina försök att komma in på fb och ladda upp bilder och istället tog vi en promenad runt inre cirkeln. Vi lyckades inte räkna ut var det var Pikey satt och tecknade men det blir nog ytterligare något besök i området.
Jag tycker om att turista på detta sättet. Att vara kvar i ett område så länge att man kan välja att komma tillbaka efter att man smält intrycken från första besöket. Vi har ju pratat om att åka till Agra, Jaipur, Varanasi eller Rishikesh, men det känns så bra att vara kvar här i Delhi att det kanske inte blir några längre utflykter, åtminstonde inte mer än en.
Lite ‘take away’, städa upp efter det senaste bytet av vattenrenare och leka hushåll i Indien senare, är Beata ute med kompisar och jag fullständigt nöjd med min dag.

Publicerat i Okategoriserade

En reaktion på ”Fredag 2014-04-18 del 2

  1. Intressant att läsa alla dina senaste inlägg. Uppenbarligen mycket att titta på och uppleva. Det känns fint att vet att ni både verkar stortrivas.
    Kram!/Jukka

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s