Imorgon bär det av till Delhi.

Skall åka och hälsa på Beata i Delhi. Väskan är packad och jag håller på att avsluta det pågående brodderiet så att jag kan påbörja ett nytt på planet.

image

Jag har haft några underbara kreativa veckor med mycket keramikande, broderande och funderingar på vad som är viktigt och vad som inte är det. Jag har inte ens hunnit/prioriterat att göra några inlägg men det har varit en bra vår.
Nu skall det bli spännande att se om jag överlever hettan och kaoset i Delhi, det känns så fantastiskt spännande. Beata skall möta mig på flygplatsen och hon har gjort listor på vad vi skall titta på och vad jag skall prova att äta. Min underbara dotter. När hon är glad är jag glad.
Eftersom jag aldrig fick dokumenterat alla intryck och inköp från förra Indienresan skall jag försöka fota och lägga upp på bloggen direkt istället. Om telefonen håller och jag hittar några internetkafe vill säga.

3 reaktioner på ”Imorgon bär det av till Delhi.

  1. Ha det så underbart med dottira din och ät och njut av färgerna. Jag hade fel de färger på kartan är ljus äkta och tål bra att tvättas. Det var en annan färg som inte var så fast i tvättning. Den går även att måla med på tyg.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s