Nytt år samma föresatser …


Nu när Jukka har skaffat en A3 skrivare blir det nytt format på familjens almanacka. Istället för handmålad stor akvarell med inklistrade månader har jag målat mindre bilder som jag scannat och sedan komponerat ihop i photoshop. Om jag skall summera ett år med blogg är jag mycket nöjd. Även om det för det mesta känns som om allt engagemang går till jobbet kan jag ju själv se att jag gör en del annat också. Riktlinjerna som jag satte upp för mig själv funkar rätt bra.
1) Bara lägga upp bilder på mina egna alster.
2) Att inte skriva utan att ha med bild.
3) Att lägga upp så mycket som möjligt av det jag gör.
Den sista punkten har jag lite problem med. Dels är det ibland jobbigt att fotografera så jag ligger lite efter med keramiken. Dessutom tror jag inte att jag skall fortsätta att lägga upp bilder som jag inte är helt nöjd med. Fast jag vet inte, även de mindre lyckade resultaten är del av den kreativa processen. Genom att ha med det i bloggen finns det med i mina minnen av vad jag gjort och vad som har lett till vad.
Namnet ‘Magdalenas kreativa dagbok’ känns så fånigt men jag har ännu inte kommit på något bra så den får väll heta så ett tag till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s